Premium mattoja!
 

 

Terassimatto NERO INTERIOR ORANSSI, 5 m rulla

TerassimattoNEROINTERIORORANSSI5mrulla_252504004_1.jpg
TerassimattoNEROINTERIORORANSSI5mrulla_252504004_2.jpg
185,90 €
30,98 € / m²
 Valitse koko
Toimituskulut alk. 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Terassimatto NERO INTERIOR ORANSSI on sileäpintainen PVC-matto pinnoille, joille halutaan luoda tyylikäs kokonaisuus. Saat maton verkkokaupastamme edullisesti ja nopeasti vaikka suoraan kotiisi kannettuna.

Terassimatto NERO INTERIOR ORANSSI on sileäpintainen PVC-matto pinnoille, joille halutaan luoda tyylikäs kokonaisuus. Värimaailman muutos onnistuu pienellä vaivalla ja samalla tilaan saadaan kestävä ja turvallinen alusta. Nero Interior vastaa ominaisuuksiltaan Nero Standardia. Erona malliston pirteät ja sisustukselliset värit.

Nero Interior -ominaisuudet:
Materiaali: PVC
Pinta: kupera, sileä
Paksuus: 11 mm
Leveys: 60 cm (kysy muita kokoja asiakaspalvelustamme)
Rulla: 5 m
Väri: oranssi

Rakenne ja materiaali:
Nero-ritilämatto on valmistettu läpivärjätystä PVC-nauhasta. Alusnauhat on hitsattu pituussuuntaan, mikä keventää maton kokoon rullaamista. Poikittaiset päällysnauhat vähentävät puolestaan liukkautta askeleella. Ritilämatto vähentää selkään kohdistuvaa rasitusta, koska se joustaa sopivasti jalkojen alla. Elastisen rakenteen ansiosta matto mukautuu erinomaisesti myös epätasaisiin kohteisiin. Toimii lisäksi hyvin äänieristeenä, sekä lämpöeristeenä lattian ja jalan välissä.

Kestävyys ja palo-ominaisuudet:
Ritilämatto kestää hyvin pesuaineita, rasvaa, öljyä ja useimpia happoja. Valo tai mekaaninen kulutus eivät muuta ritilän väriä. Ritilämatto ei ylläpidä palamista, eikä palavia pisaroita synny. Ritilän syttyvyys on heikko, leimahduspiste 330...400ºC. Nero-ritilämatto kestää huomattavia lämpötilavaihtoja.

Puhdistus:
Ritilämatto on helppo pitää puhtaana. Puhdistus tapahtuu pesuaineella ja harjalla, kostealla pyyhkeellä tai painepesurilla. Desinfiointiaineen käyttö estää bakteerien syntymistä.

Huomioitavaa:
Matto myydään muista Nero-tuotteista poiketen 5 metrin rullassa.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot:
  • Paino: 14.00 kg
Tuotteen toimituskulut
Toimitus kotiovellesi sovitusti. 6,90 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 120,00 €:n ostoksista.
Matkahuoltoon 0,00 €
Lähikauppaan 0,00 €