Premium mattoja!
 

 

SOFTCARE CARPET PROTECTOR suoja-aine

500 ml

SOFTCARECARPETPROTECTORsuoja-aine_2301000001_2.jpg
19,90 €
Heti varastosta
Arkisin ennen klo 12:00 tehdyt tilaukset lähetetään 24 tunnissa.
Toimituskulut alk. 3,90 €
 Lisää ostoskoriin
SOFTCARE CARPET PROTECTOR suoja-aine on suositeltava uusille matoille tai pesun jälkeen. Saat tuotteen verkkokaupastamme edullisesti ja nopeasti.

SOFTCARE CARPET PROTECTOR suoja-aine on suositeltava uusille matoille tai pesun jälkeen. Sopii kaikenlaisille matoille. Pullon koko 500 ml.

Turvallinen ja helppokäyttöinen mattojen suoja-aine. Softcare Carpet Protector sopii kaikenlaisille tekstiilimatoille villasta silkkiin, myös kookos-, juutti- ja paperilankamatoille. Se on myös paksujen erikoistekstiilien, kuten ryijyjen suoja-aine. Mattosuoja antaa matolle likaa hylkivän pinnan ja helpottaa näin siivousta. Suojatulta pinnalta lika lähtee helposti eikä pysyviä tahroja synny. Suojaus ei muuta maton ulkonäköä, väriä tai hengittävyyttä. Pullollisella voi suojata 3 – 4 neliötä riippuen maton paksuudesta. Sumuta suoja-ainetta maton pinnalle n. 15 cm:n etäisyydeltä ja anna pinnan kuivua. Huolehdi tuuletuksesta. Suojaus kestää normaalikäytössä parikin vuotta. Suojaus tehdään aina puhtaalle, kuivalle pinnalle. Pakattu kierrätettävästä muovista valmistetuun ponnneaineettomaan 500 ml pulloon, jonka voi hävittää turvallisesti polttamalla tai sekajätteenä. Softcare mattosuoja ei vaikuta tekstiilin syttymiseen tai palamiseen millään tavalla. Nestemäisessä muodossa se on syttyvää, joten suojausta tehtäessä ei saa tupakoida eikä suihkutella avotulen ääressä.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot:
  • Paino: 0.50 kg
Tuotteen toimituskulut
Toimitus kotiovellesi sovitusti. 6,90 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 120,00 €:n ostoksista.
Matkahuoltoon 3,90 €
Lähikauppaan 4,90 €